Mera lotteri idag söndag på Pet Products!

img_2

Kom och hälsa på Örebro Katthem hos Pet Products på Storgatan! Vi har jättefina lotterier till förmån för katthemmet och du kan vinna en påse av Wikkis kattgräs också om du har tur! Söndag 28/11 kl 10-14!  Välkommen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mera lotteri idag söndag på Pet Products!”

  1. Oj, Wikki, det påminde oss om att vi ska beställa en av de där påsarna med kattgräsbusfrön! Ska vi maila om det? Vi behöver ju vet var vi ska sätta in slanten! Buffar

    1. Mjau skicka ett mail och adressen för säkerhets skull – jag är inte säker på att jag vet var jag har adressboken just nu… så kan jag svara med kontouppgift också! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *