Drömda katter…

SLOW WAVE är en ganska magnetisk serie på nätet där serietecknaren Jesse Reklaw gör om personers drömmar till tecknad seriestrip, med en ny strip varje vecka. Med drömmars benägenhet att vara ganska irrationella så blir resultatet därefter – men samtidigt fascinerande! Jag har letat reda på dem som innefattar katter:
catdream1
catdream2
Mark Armstrongs dröm ”I was a cat” och Elizabeth Amberg Livingstons ”Housecat Romance” är ett par exempel:

sealcat
Men Will Nicholes ”USB cat” är också fin – drömmar är sanslösa:
swencat
Hur många kattägare kommer att fnissande lyfta på svansen på sin katt nu???! *fnitterattackmjau*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Drömda katter…”

  1. Åh jag har hört om vissa katter som får något instucket där bak när de är hos stickisen. De hävdar att det är för att ta ”tempen”.

    -Men vad gör du matte? Sluta, släpp min svans. Morr!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *