Sade någon ”kakburk”!!?

cookiejarcalicocat
Man blir glad av Katherine Washburns keramik. Man behöver inte köpa den över nätet direkt heller – en del av hennes produkter finns faktiskt i en liten hemslöjdsbutik i Eskilstuna till exempel!  cat_burk

Här är en finurlig kattburk som finns i många versioner hos Giftslikethese.  Men nu kommer min absoluta favorit:
catittudecatgoodyjar
En kak-katt med verklig kattityd! Hela den kaxiga uppsynen gör en glad och fnissig! Och så avrundar vi med en söt charmig fjärilsfångande katt:

st_kattburk
I själva verket har jag inte en enda kattkakburk och behöver ingen heller. Men det är roligt att ögonshoppa!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sade någon ”kakburk”!!?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *