Jo då vinterpälsen är på!

fluff
För att lugna er som minns att jag lite ofrivilligt blev delvis nakenkatt i somras, kan jag meddela att pälsåterväxten fungerat utmärkt och att jag nu är uppgraderat med Full VinterPäls version 8.3.2.4 med UnderFluff!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Jo då vinterpälsen är på!”

 1. Åååh, fluffiga du! Uuuuurtjusig! I dag har vi testat tätheten i våra pälsar, vi har fått snöööö här ner i Hbg, hi hi, skojfräckt att rusa runt i! Nospuss

 2. Men va´bra du kommer att vara ursnygg på kattutställningen i örebro.
  Tur att Sören tävlar i en annan klass.
  Puss på söta nosen.
  Nalle

 3. jaha Alice jamade prexiiiis det jag hade tänkt så jag instämmer! jamarns vicket lurv du e begåvad med Wikki! Hmmm jag hoppas jag lyckas få nåt liknande når jag har pälsat klart! jag e för liten för att ha fått en riktigt utvuxen skogispäls, men till nästa vinter kanske….

  Svansdans

  Indra….

  (Bastians päls e som tjock sammet säger matte..tät och mjuk, men inte lurvig ett enda dyft)

  1. Mjau, det står ”semilånghårig” i mina adoptionspapper men faktum är att jag nu vuxit i en full långhårspäls… Tänk så det kan bli! Indra du kommer säkert att bli Fluff du också! NosPuss Wikki

 4. Hm… semilånghår, jamar’u… unnrar om ja skulle kunna kalla mej seminaken då? För här finns de liksom inge å uppgradera… jag har’e lilla jag har och sen er’e stickad tröja som gäller. Om ja går ut. Vilket jag inte vill *ryser*. Ligga tätt invi elementet eller leka pungkatt i famnen på gammelmatte e liksom mer min grej…

  Tass från Conny, ickefluffig rex.

 5. *mrrooouuuuuwwwr* Vicken kalaspingla med snygga ”långkalsonger”!!! Fluff De Luxe!
  Tycker absolut att du ska komma och sopa banan med de andra katterna på örebro-utställningen, får vi föreslå söndagen för då ska Jansson vara med!

  1. Hi hi jag bääääävar… Både jag och mattarna är helt orutinerade på hur allt sånt där går till! Vi måste läsa på! Och träna – f f a på borstning och badning, tror jag! *mutter* Vi skulle försöka ses nu i helgen också – jag har ju paket som ska till er Buspojkar! TassKram Wikki

 6. Mjauuu så tjusig du är Wikki! Ska be mamma göra en kopia av ditt foto som jag kan ha och titta på. (morrhårsdarr)

  1. Sullivan?!!! Är allt OK?! Jag hoppas det! Annars ska jag ladda hela den här fluffigheten med att spinna healing för dig! *kurrkurrmaxikurr* NosPuss Wikki

 7. Måste jama att jag mår bra just nu. Hade ju den där diskussionen med SkaparKatten som du vet, men eftersom det skulle bli mammas födelsedag och snart julgran och allt så bestämde vi att vi inte skulle träffas riktigt än i alla fall. Måste ju hålla mamma glad, du vet. Fast det skadar ju inte om du laddar allt det där tjusiga fluffet litet för mig (nosrodnar).
  Nosgos till dig och Nova

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *