Fler Lussekattävlingar!

Dalarnas Tidningar tar emot tävlingsbidrag till Årets Lussekatt t.o.m den 19 november – anmälningsinformation finns här – och vinnaren får en gräddtårta, smycke, reportage i tidningen och en fin rosett. Här är förra årets fina Lussekatt Glassen:

fkcslussekh

Arbetarbladets Lussekattävling har jag skrivit om här – sista inskickningsdag är idag!

Hos tidningen Karlskoga-Kuriren kan man skicka in bidrag – också sista inskickningsdag idag!

Eskilstuna-Kurirens Lussekattävling pågår för fullt – jag har bett dem om ett datum när bidrag ska vara inne och deras vänliga redaktionsmedlem har lovat att återkomma med det!

Tävlingen hos Hittekatter.iFokus är öppen till den 30/11!

Jag har sett Lussekattävling även i VLT:s pappersupplaga, men tyvärr inte på nätet. I papperstidningen står det i alla fall: Vi söker katter i alla miljöer och situationer, men ett advents/jultema ger pluspoäng. Maila bild och beskrivning till lussekatt@vlt.se senast 26/11. Inskickade bidrag visas i tidningen i början av december för omröstning! ”Trisslotter lottas ut bland inskickade bidrag. Mjau!”

Och det vanligaste kriteriet är i samtliga fall att katten bor i tidningsregionen och gillar att Lussa!!! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fler Lussekattävlingar!”

  1. Naw, vad söt! 🙂 jag älskar verkligen denna blogg! Jag vet att ni har lite kontakt med min lilla kisse, Dino 😀 Läs gärna min blogg också. Ni kan ju alltid gå in på kateogrin: Dino.

    Puss och kram/ Dinos matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *