Den vackraste bilden av kärlek

arwen
Lilla Arwen från Norrtälje katthem. Det behövs inte fler ord, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Den vackraste bilden av kärlek”

    1. Mjau, hon är helt underbar… Bilden är så rörande. Må hon få växa upp till en lycklig katt! NosPuss Wikki

    1. Mjau, och särskilda guldstjärnor tänds för dem som offrar nattsömn och livstid för att dygnet runt en gång i timmen mata en liten hungrig misseunge som denna. Jag älskar dem! ? TassKram Wikki

  1. Åhh nu minns jag varenda orolig minut då Slumpen var liten och nappades och jag minns speciellt så mycket hjälp jag fick av dej 🙂 Nu är han ju en stor blank och fin kisse som älskas av så många. Måste skvallra att han just nu värmer mina fötter så mysgit:)
    Kram Jam o Spinn

    1. Mjau, det är gott att veta att i alla fall en av dina sopkissar klarade sig – och värt allt arbete för att få en så spinnade härlig fotvärmare eller hur? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *