Lussekattävling nr 3

Tidningen Eskilstuna-Kuriren startar sin Lussekattävling för nionde året i rad!

162

Fjolårets vinnare Chubby ”Bus” Checker lämnar över Luciakronan till… Ja vem blir det? Här är anmälningsformuläret och det är redan massor av bilder inskickade!

Jag var med i tävlingen i tidningen för ett par år sedan med den här bilden: _lussekatt1
– då tyckte dom att jag var en HAN???!

OBS! Detta är en GAMMAL bild och går INTE att rösta på!!!

…men det kan ju vara kul att göra ett nytt försök i år!?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lussekattävling nr 3”

 1. men mjau va söt du va Wikki! hade ju asså röstat på dej! men hmmm vi undrar om det e tillåtet att va me fast vi inte bor där i Eskilstunatrakten…

  Matte blev sugen på att skicka in en bild, eller två! En på mej å en på Bastian

  jamarns va kul det vore att bli lussekisse!

  NosKram
  Indra och lille Bastian

  1. Jag ska kolla med tidningen om de har några krav på boende i trakten, kollar det i morgon! NosPuss Wikki (Jag ”bor” ju på Landet där emellanåt…)

 2. Hej Wikki. Vilken jättefin bild på dig 🙂 Hoppas du vinner i år, jag tittade i almanackan, Purina tror jag, som de hade i affären o såg din bild som kom med. Det blev jättebra. Jag har inte skrivit på länge, mår rätt kasst, men jag läser här fortfarande, en jättebra blogg ju 🙂

  1. Hej vännen, tråkigt att höra att du inte mår bra – hoppas det ordnar till sig?!! Skickar spinn-healing! TröstTassKramar Wikki

 3. Klart du ska va me, Wikki! Tala bara om när det går att rösta på dig så kommer vi att tassa våra röster från så många datorer vi kan hitta!

 4. Åååh, vackra Wikki! Tyckte de kanske att du skulle passa som stjärnkattgosse (där av han), som den stjärna du är?! Tasskramar

  1. Mjau kanske det? Jag skulle nog vara snygg i stjärnstrut likaväl som lussekrona, tror jag. Eller nä – jag vill ha GLITTER massor av GLITTER för det är så krasigt gott att bita lite i… *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *