Är du bra på att sy?

Jag blev så imponerad av Dinos och Fläckis fina reflexvästar…

reflex
Undrar om det finns någon händig person i läsekretsen som kan tänka sig att ta emot uppdraget att förvandla ett antal lätt begagnade
mufasajasminea

varselvästar och varseljackor (Skrotade från nedlagda vägverket) i tunt material med breda reflexband till något som passar en katt?

Det skulle ju gå att få ut ett plagg av vardera ärmen på en jacka till exempel – och kanske göra något med kardborrband som fäster det i kattens sele… Polka dot-klänning däremot hoppar vi över… Nåt i stil med det här skulle räcka bra:

161   *fniss* Jag hittade bara en mini mini bild!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Är du bra på att sy?”

  1. Hahaha, bra ide’ Jag ska se om jag kan förvandla en av våra västar till Slumpen först så kan jag hjälpa dej sen om det funkar:) Borde vara en enkel match..
    Kram Jam o Spinn

    1. Hi hi, visst var det?! Man kan ju faktiskt träna katter till mycket så att ha reflexväst fungerar säkert också!!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *