Kattfantasiekvilibrierandeskapandebeskrivelseord

TÄVLINGSBIDRAG 1:

Katten det gäller är en stor kisse, vid namn Gorys:

1. Trädklättarstorkatt (Va, skulle jag inte kunna ta mig upp i trädet p g a min storlek!) Bevis finns!

2. Golvuppbrytarönskandekatt. (Matte, det finns ”mat” under golvet och jag är hungrig!)

3. Bröstkorgsnedtyngandemjölktrampandekatt. (Matte antar en blå ton i ansiktet och jag som trodde att jag bara var en liten kattunge!)

spagetti2

4. Spräcktejagvågenkatt. (Oj, behöver jag banta!)

5. Matskålsinnehållssökande-smulorkatt. (Matte, jag orkar inte ta mig bort från matskålen. Har inte fått mat på flera minuter och det finns inte en smula kvar. Har letat med hela tungan!)

Hälsningar Birgit, Gorys matte

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *