Det blev lite sent….

—i kväll innan jag kunde svara på kommentarer. Men ibland ska ju mina människor ha datorn och fixa saker som tar tid. Matte och husse spelar nämligen Runescape, och då är jag deras TurKatt och hjälper till som moraliskt SvansStöd och MorrHårisk Rådgivare. Jag vet alltså massor om hur de ska nå sina  levels i spelet men för det mesta klarar de sig bra själva. Det räcker med att jag ligger intill och tittar på…

Men nu är det dags för skokartongen! Bilder kommer i morgon! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *