Jag har ärvt en förmögenhet?

160

Mrs Rose Welsh, som jag inte träffat och som dessutom ligger på sitt yttersta, drabbad av stroke och ”a rare form of cancer of the pancreas”, har, trots att hon är ”now undergoing medical treatment in Bristol Homeopathic Hospital, Cotham Hill, Cotham, Bristol BS6 6JU, England” mailat mig hela sitt livs gripande historia då hon bara har 4 månader kvar att leva… Mrs Welsh vill nämligen testamentera hela sin förmögenhet (Ten Million Pounds sterling) till ”an individual or better still a God fearing person” och hon har hittat mig – en katt???!

jewelrybox

Man får inte ringa och störa Mrs Welsh med frågor om detta ”because of my health, and because of the presence of my husband’s relatives around me always. I do not want them to know about this development.” Så jag måste tydligen vara lite hemlig. Det konstiga är att mailadressen som sedan relateras till ”send your reply to my personal email” får säkerhetsprogrammet i mattes dator att spärra alltsammans?!!

Suck – jag som bara var ett klick från att bli en superrik katt? *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag har ärvt en förmögenhet?”

  1. Hihihi, man skulle vara stenrik på momangen:) En gång skrev jag -:Ok, send me a check 🙂 Det kom ingen jäkla check.. Hihi
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *