Auktionsvinnare! Grattis!

För en stund sedan avslutades auktionerna på Katten Nils-tavlan och de två fina halsbanden från Nalles konstnärliga hand. Jag bugar djupt och tacksamt för de generösa katter som lämnat bud och kommer att maila uppgifter hur det ”ekonomiska” ska lösas!

katthjalp
Bröderna Bus otroliga bud på 1800 kr kammar hem tavlan med katten Nils!!! Detta blir startkapitalet i Snuffes minnesfond! Jag vet att Snuffe spinner i sin himmel!
halsband1
Det röda halsbandet har ropats in för 700 kr av katten Indra vars matte verkligen eftertraktat en röd halsbandskatt… och det svarta halsbbandet går till katterna Sambo och Roxy för 500 kr! Tack innerligt tack säger Livbojen som kommer att ta emot den väl behövda slanten!

(Jag har fler saker att auktionera ut men det blir senare – som ni vet blir det en tung dag i morgon och jag kommer att ha fullt upp att sköta om mina människor… Det kommer att komma upp några korta inlägg men annars blir det kanske lite tyst – hoppas ni förstår! ? )

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Auktionsvinnare! Grattis!”

 1. Åhh vann jag? Vad glad min matte ska bli!

  Wikki vännen, mina och mattes tankar är med er alla i morgon, tro mig min matte vet hur det är att låta en älskad kisse gå över bron.

  Vi är med er och vi följer med Semlan till bron…

  Många styrkekramar med alla tassar och armar

  Indra och matte

  1. Tack Indra… Semlan har lovat att bli vår kattängel… men det är tungt ändå!? *suckar* Å det blir en så lång dag…
   TassKram Wikki

 2. Tack från alla behövande katter i Livbojen.
  Vi har haft rätt mycket utgifter med torrfoder till alla våra katter i verksamheten, det äts så det knakas kan man kanske lugnt säga…lilla Muskot minstingen från Torshälla har nu ätit upp sig rejält och mår prima. De nya katterna från misärhemmet som vi tagit in (där de var ca 50 katter varav några skeppats av till ett garage) de äter också upp sig nu för fulla muggar. Prokolin går åt som smör för många är dåliga i magen nu när de fått byta från HUNDMAT till kattmat. Pengarna är kort och gott välbehövliga! Kram till er som köpt halsbanden!

  1. Mjau, jag ska be vinnarna av halsbanden att sätta in pengarna direkt till ert konto som finns på Livbojens sida! Förstår att ni verkligen har hungriga missar att mätta! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *