Min kompis Indra har blivit bloggare!

Det är fint det! Här hittar ni henne! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Min kompis Indra har blivit bloggare!”

  1. Oj vad spännande att Indra skall börja blogga! Tyvärr lyckades jag inte att få iväg en kommentar på hennes sida eftersom jag inte har nån egen blogg eller konto, så jag visste inte vilket alternativ jag skulle välja. Nån annnan kanske vet vilket alternativ man skall ta? Har samma problem på Gustavs blogg.

    1. Mjau, det har något att göra med hur svarsfunktionerna är inställda i deras bloggar. det bästa vore ju om de kryssat i så att det gick att svara med namn+URL så att det inte behövdes att man öppnade googlekonton eller sånt för att kunna kommentera… *suck* De kanske kommer på att fixa till det!? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *