När Wikki säger något så blir det så!

Matte har lagt hela sitt Hjärta i Snuffes MinnesFond – och jag en hel del av min päls! Hon har nämligen gråtit i den…

Som ni förstår så är det Klös i Wikki när hon vill något, så att samla in penga-starten har redan gått igång innan vi ens hunnit skapa något praktiskt med konto eller kassalåda till det hela: Försäljningen av Katten Nils bild – och mer kommer!

Och visst är det fanTasstiskt att vi faktiskt – helt ovetande och oberoende av varandra, matte och jag å ena sidan, och Klosterkatterna å andra sidan, gått och fått nästan exakt samma idé om en fond?!! (Ja och Sippos och Snuffes husse, han har knappt hunnit få en syl i vädret, stackaren! Honom har vi knappt haft tid att prata med, så ivriga blev vi!) Ingen har kopierat den andra utan alla har vi känt det stora behovet och de stora möjligheterna, och nu tänker vi hjälpas åt med alltsammans! För det är så det ska vara – tillsammans!

blink3
Är ni med på det, Sippo och husse??!
Ni är ju faktiskt en oerhört viktig del i det hela!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “När Wikki säger något så blir det så!”

 1. Som vanligt så skriver du så klokt Wikki! Det är inte så konstigt att samma tanke runnit upp i flera huvuden på en gång, allrahelst då vi så nyligen konfronterats med det stora behovet när någon katt blir krasslig! Nu hoppas jag att alla har förstått att ingen har snyltat på den andra utan att hjärnor och hjärtan var inställda på samma linje och jag är så ledsen över att din lilla matte, Wikki, har behövt gråta i din päls för detta. Vi är då helt överens om den här grejen och det känns så skönt att din lilla matte kavlade upp ärmarna och satte igång för jag är inte säker på att vi skulle ha fått den lilla berömda ändan ur vagnen så snart.

  Ett stort och från hjärtat kommet TACK till både dig, lilla matte och husse och stora matte!

  Varm kram!

  1. Tack! Mjau *nosrodnad* jag är ju inte så lite stolt över matte – hon är den bästa jag vet! Men så r jag stolt över att ha fina vänner som er också! Och dig, Sippo!TassKram Wikki

 2. Visst är det en underbar tanke med en fond för att hjälpa kissemissar som har det svårt. Inte vill vi, att någon kattkollega måste avstå vård eller medicin för att pengar är ett problem. Jama till är det finns postgiro eller kontonummer så ska vi se till att matte sätter in en slant. Kurr och burr.

  1. Ni är underbara, kära vänner! Redan har ni visat hur generösa ni är på många många sätt. Det är en sann gåva att ha sådana vänner! *spinner högre än högt*
   TassKram Wikki

 3. Heja Wikki, självklart vill vi också hjälpa till!! En så fantastisk idé! Vi har börjat spara redan!

 4. Visst är det helt otroligt att både du och Klosterkatterna tänkte på precis samma sak?! Det om något, måste ju vara tecken från Skaparkatten att det är en bra idé. Husse har inte haft så mycket att säga hittills, men vi följer utvecklingen och funderar ut ett par smarta saker att säga till nästa gång vi jamas.

  1. Mjau Sippo, det stämmer! Vi måste ha ett litet ”styrelsemöte” snart och enas om hur det ska fungera – du är en viktig part och ska ha en tung Tass i besluten, men det ska ändå inte vara en belastning! *spinner* NosPuss Wikki

 5. Vi vill självklart också räcka ut en hjälpande tass! Alla katter får tyvärr inte samma chanser i livet… Upp till kamp för kattens rättigheter, håll svansarna högt!
  Kram och mjau!

 6. Självklart kommer vi att hjälpa till! Så fort matte får sin lön ska vi skrapa ihop ett bidrag! Min matte sviker inga katter i nöd!

  varmt spinn

  Indra

  1. Mjau, så klart ska vi fixa till ett fondkonto som är ”sitt eget” och när vi har det klart så kommer mer information! Lägg slantarna i katt-sparbössan så länge! Gosingar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *