Strul med påsen?

Har du också mutterjamat om hur förtassat svårt det kan vara att få ut blötmaten ur portionspåsen? Alltså, om man köper kattmat i små eller stora burkar, så är det ju givet att ta en sked och skrapa ur dem, så att inte detta inträffar:

tinnedcat1

Men jag har i alla fall lyckats konstatera att det finns en väldig variation i hur svårt det är att trycka ut kattmatten ur potionspåsar – det är nämligen svårare ju godare (I mitt tycke i alla fall!) maten är:

choicecutsmixedgrillfoodscatskittens
1. Whiskas portion i påse – maten, både sås och bitar, glider lätt ut och det blir inte något smaskigt kvar i påsen

sheba1
2. Sheba portion i påse – ganska lätt att klämma ut maten och få ut det mesta av såsen

gorm_pse
3. Gourmet portion i påse – matbitarna tycks sitta klistrade inne i påsen hur man än klämmer, det går åt en sked att skrapa ut dem med! Men oj vad goda de är!

Känner fler av er katter igen detta?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Strul med påsen?”

 1. Mjaaa! Jag får Hills Kitten av matte och jamarns va det tar tid att klämma ut gobitarna, jag håller på att gå upp i kattomer, och måste hoppa upp på matte för att se va hon styr me!

  nöö fram för påsar som det är lätt att få ut maten ur!

  NosPuss

  Indra

  1. Den sortens mat har jag inte tassat upp påsen på själv, men jag tror dig. Vi måste göra en katt-aktion för mer lättmanövrerade portionsmatpåsar!?? *fniss* TassKram Wikki

 2. Mjnäe…Här tycker vi inte om Blötmat & tur är väl dé ska vi jama eftersom lilla Mynta lider av Foderallergi…
  Fast..Hon mår bara bra mé ”rätt foder” 🙂

  /Jam & Kram från oss!!!

  1. Mjau, ibland måste man rätta nosen efter vad magen tål, och tur är väl att det finns kattmat för alla behov. Jag måste ju äta foder mot hårbollar och det verkar passa Nova bra också fast hon inte är så pälsig. *fniss* NosPuss Wikki

 3. Vilken bra insats de gjorde som tog hand om Plutten, hoppas nu bara att hans människor hämtar honom fort så han får komma hem. Nosbuff

 4. Matte hälsar att hon ju glömde ju ange närmare adress för upphittandet; det var vid industrierna kring bäckvägen 17 i Sollentuna ; alldeles precis i närheten av ingången till civilförsvarsbergrummet. Det finns både hyreshus- och villaområden runt omkring där, så kanske han kommer därifrån nånstans.
  Det hade ju varit visning av bergrummet mest hela dagen, och husse berättade att guiderna sa att de hade sett knatten och han hade försökt komma med in i bergrummet flera gånger (fasa *rys och morrhårsdarr* om han hade lyckats smita in osedd, för det där stället (3000kvm) står tomt och öde annars!) och lillknatten hade varit väldigt kontaktsökande med de köande människorna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *