Tävling hos Golle och Lisen!

Ni har väl inte missat Lisens och Golles lilla tävling om dessa saker:

vinster

Om jag vinner så ska husse och matte få den lilla oranga wiggle worm att leka med till halloween! Sedan ska jag dela med mig små rosa kattgodishjärtan till alla vännerna på katthemmet! Och Nova ääääälskar leksaksmöss.

Vad då, inget kvar till mig själv? Ja, men det gör väl inget?! Det roliga är ju att få tävla! Och ge bort saker!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tävling hos Golle och Lisen!”

    1. Men snälla husse, ta ned Nova ur taket? Nu har hon flugit runt runt i en kvart!!? Hon fick liksom vingar av Lycka och bara spinner… Pip, jag tror det är någon som har längtat! *kurr* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *