En Nalle Katt också… Söker dig?!

kattennallebehveretthemcbcbd1

Jag har fått en annons från en kattvän… och den får mig att undra ”Vad har han varit med om, katten Nalle? Annonsen berättar ”Nalle hoppade in i min shoppingväska och vägrade gå ur den, efter att ha gått hemlös ute och frusit hela förra vintern enligt vittnen.”  Mycket tydligare kan man kanske inte be om hjälp?

nalle

Cirka 10årige Nalle har varit på Norrtälje katthem och bor nu i jourhem, men hankatten som redan finns där trivs inte med det. Nalle annars är lugn och samsas bra med andra katter.

Det syns att han levt ett tufft uteliv, men han är mycket kärvänlig och sällskaplig. Dessutom är han kastrerad, vaccinerad och chipmärkt.

Vill du öppna din famn för en äldre gentlemannakatt med lite sliten look? Klicka på annonslänken eller kontakta Norrtälje så får du alla uppgifter!

Och visst är de vackra, dessa världsnötta kattpojkar, som man önskar kunde berätta om hur de klarat sina liv på nästan ingenting, år efter år???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “En Nalle Katt också… Söker dig?!”

 1. En sån charmknutte! Hoppas han får ett gott hem, det förtjänar han verkligen.

  Ibland är det synd att man bor så långt bort och att man inte kan ha jätte jättemånga kissar hemma!

  Buffar ivrigt

  Indra

 2. Jag älskar de äldre kattkillarna! De har så mycket att ge! Lugn o fin! Han kommer att göra någon mycket lycklig! Lycka till med att hitta ett hem att kalla eget med egna tvåbenta att älska! Det är du värd, Nalle! Nosgos!

 3. Jag önskar så att jag kunde ta hand om fler katter, men jag är så tacksam att min Viktor har accepterat en ny kompis. Håller verkligen tassarna för att nån vill ge Nalle ett gott, nytt hem. Den människan kommer säkert bli rikligt belönad.

  1. Mjau, det är ofta så att de äldre missarna har väldigt mycket att ge – både av kärlek och av infall! ? NosPuss Wikki

  1. Mjau, det ryyyyser i mitt hjärta att veta att de för alldeles för många… Men tillsammans kan vi hjälpa några! TassKram Wikki

 4. Åh, vilken ljuvlig kattkille! Hade jag bara kunnat hade han mer än gärna fått komma hit. håller tassarna hårt för att han skall få det fina hem han förtjänar!
  *nosbuffar*

 5. Matte har varit otrogen!!! Men vi kan nog dela med oss och förlåter henne! Men inte hade hon hunnit ordna det där med en transportbur i bilen som hon tänkt, och idag hände det henne!
  En liten knatte, inte ens torr bakom öronen (kanske 14-15 veckor gammal) ute på egen tass i Stockholm kom och jamade hjärtskärande vid bilen där hon satt o väntade på husse i ett industriområde!
  Knatten klev helt kavat in i bilen när matte öppnade för att säga ”hej”, gosade en stund och lade sej sen att sova på instrumentbrädan! Mycket huvudbry; vad göra, men ett var säkert, inte skulle lillen bli utsläppt i den kyliga kvällen, så med lite support att hitta telefonnummer och upplysning så sitter nu knatten i finkan hos Sollentunapolisen! Hoppas att någon saknar honom, och att han inte var utsläppt med vilje utan är en liten saknad rymling vilse i stora världen, för en sån liten plutt har inte ute själv att göra i en storstad!

  1. Jag kan bara ödmjukt säga: 100% beundran för er matte! En kattvän med hjärtat på rätt ställe! Hur många skulle inte bara ha lyft ut kissen ur bilen och schasat ”Gå hem med dig!” jo de flesta… Tyvärr. Men inte denna praktmatte, ja jag finner inte ord för allt gott jag vill säga! *svansdans* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *