Rädda Snuffe – vi måste försöka!

”I morgon dör Snuffe” skriver husse förtvivlad på Sippos blogg. Hans kattförsäkring är slut, pengarna slut – Snuffe kostar nu cirka 1 100 kr per dygn att vårda… och hans sorg är nattsvart.

Jag tänker inte ge upp än, husse – så gör inte det du heller!

Snälla SkaparKatten, hjälp oss med ett mirakel!

Hjälp oss om inte annat att på nåt sätt tigga eller låna ihop en rejäl summa (eller hundratals små små och många!) till kontot för Snuffe på Swedbank: Clearing 8327-9 kontonr 914 990 812-2 – han ska inte behöva ge upp!!!

Hjälp hjälp hjälp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Rädda Snuffe – vi måste försöka!”

 1. Här miraklar vi så mycket vi bara kan, och matte uppmanar via FB att avstå från den där fikan på sta’n eller fredagsflaskan vin och istället skänka det till Snuffe; tänk, om hundra personer gör det så är ju det minst fem dygn på sjukhuset

 2. Mirakler har hänt förut och kommer att hända igen. Och det bästa med mirakler är att man ofta kan skapa dem själv! Man kan t ex sätta in en slant till Snuffe så är chansen för att ett nytt mirakel sker stor.

  1. Mjau, men som du vet, så gillar jag att buffa fart på sådana här små ”mirakelkurer”… Hi hi… NosPuss Wikki

 3. Ja se NU ska matte in å slåss med den där internetbanken igen…Å nu jamar i min låda så SKA det flyga iväg slantar så att Snuffisen kan få bra vård och bli frisk!

  NosPuss

  Indra

  1. Mjau jag har knappt kunnat sova i natt – men jag är så glad! Jag tror vi måste ha samlat ihop nästan 10 000 åt Snuffe nu!!! Och trolligen kommer det att behövas! NosPuss Wikki

  1. Du behöver inte jama så mycket. Hjälp husse att samla sig med alla frågor och oroande tankar, så han blir lugn! Han behöver dig! NosPuss Wikki

 4. Mamma satte in pengarna som blev kvar efter att hon handlat min dyra specialmat. Det blev inte så mycket, men om många satsar sina småpengar ska det väl till slut räcka så Snuffe kan få bli frisk. Vi håller våra tassar för Snuffe och tänker värmande tankar på honom, hans husse och Sippo.

  1. Mjau precis – små pengar blir stora när de fått ligga till sig, jag vet inte hur det går till, men mate säger att det fungerar så. Det är hon som håller i vår hushållskassa… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *