Jag har gömt mig!

Matte och Stora matte stäääääädar! Har flytt ut på balkongen. Rapport kommer när allt lugnat ned sig!

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag har gömt mig!”

  1. Det låter lugnast att hålla sig på balkongen ett tag…
    Själv sitter jag och torkar bort tårarna från nosen och morrhåren efter att ha läst det här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7928068.ab
    En sån borde omeddelbart bli av med sin legetimation! *fräääääs*
    Stackars lilla Brownie och hennes husse och matte som bara ville henne väl och dessutom var förståndiga nog att vilja kastrera sin pälskling!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *