Stora matte kommer!

sxb
Men nej, då behöver vi inte bli rädda, utan tvärtom glada – det brukar ofta innebära en massa spännande påsar som ofta innehåller något gott!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Stora matte kommer!”

  1. Visst är det kul med besök! Oftast får man massa extra uppmärksamhet och gos också! Nosbuff

    1. Mjau och jag sover gärna hos Stora matte i bäddsoffan som är gästsäng också! *kurr* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *