Tärroristkatter

Fniss fniss fniss – ni bara måste ta en titt på ”tärroristkatter” hos Nea! Jag har skrattat så jag ramlade av KlösTrädet…
boomercat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tärroristkatter”

  1. Jag trodde att bara tvåbeningar kunde vara tärrorister så jag blev jätterädd när jag fick se alla tärroristkatterna.

    Hu så hemskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *