Kattrapporter

En Torshällamisse till infångad! En liten svarting med svansen i knorr över ryggen! Bilder kommer så snart jag får in dem från Livbojen!

Och i kväll är det nya besök och infångningsförsök på kolonin. Katterna kommer hungrigt fram och är inte superskygga – mer försiktiga. Några av ungarna har alltså gått att handfånga. De har varit förskräckt småfräsiga först men har snabbt funnit sig till rätta i sitt nya jourhem. Cayenne, den lilla smokefärgade flickan, leker redan och försöker locka sina kompisar till att leka med!

imgc1
Och hur går det för gårdagens nyfödda då? Jo, mamma Simona har inte kommit på det där med att toaletttvätta barnen under svansen än. Hon slickar på dem om matte droppat lite god äggula eller mat på dem, men inte annars. Dock ger hon mjölk så det står härliga till, och ungarnas magar är som små bollar. Och mamma katt äter bra, går på lådan och verkar helt OK. Hon har fått fint kattmammafoder ända sedan det konstaterades att hon var dräktig, och det märks på de starka, pigga och livliga småttingarna.

Istället har chinese crested-hunden Gizmo blivit kattpappa och vaktar och tvättar de små med varsam nos, vilket Simona accepterar. Husse och matte ”kissar av dem” regelbundet ändå. Perserhonan Siri börjar också vara allt mer intresserad av det som försiggår i kattboet, men det känns bäst om hon får närma sig efter eget nosfinnande. Vi håller bara tassarna för att Simonas modersinstinkter ska vakna så småningom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattrapporter”

  1. Nej nu börjar jag gråta. Busen var ju en liten svarting med knorr över ryggen
    Mejlat bild till dig. Nalle

    1. Fina Busen… Ska se om jag kan få en bild på den här lilla knorrkatten så småningom! NosPuss Wikki

    1. Mjau, det kan ta sin tid – det är bara att jobba på med klappar och gos och mycket tålamod…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *