Fantastiska bud!

Min lilla glas- och keramikkattsamling har nu fått ett helt otroligt toppbud:
                       1 000 kr! 
Jag är stum mållös knäpptyst svansdansande tårögd djupt rörd och tacksam… *torkar nosen på tassarna*

imgb128

Men för att hålla vad jag lovat är viktigt, att auktionen ska pågå till veckoslutet d v s fredag, så – fler bud? *blink*

Ni ska veta att detta landar i en stund när Livbojen tagit på sig ett tufft jobb att få in den lilla kattkolonin och att få dem alla friska. Som tur är har den snälla veterinären som anlitas nu också beredskap för att fler små katter snabbt kan vara på väg för behandling, det känns bra!

Och den som vill lämna ett mindre bidrag till dem hittar deras konto här – och även om man inte då blir ägare till en samling keramikkatter, så blir man en god hjälpare till levande små katter i nöd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fantastiska bud!”

  1. Vi på Livbojen jublar högt när vi hör om detta mycket generösa bildrag, vi behöver ju bla ekonomiska medel till mediciner och veterinärbesök, just nu har vi lagt ut ca 1100 kr på detta och det är inte slut än. Så vi är så himla glada och tacksamma för katternas skull. Igår fick vi in ännu en liten katt, en svart kattunge med knorr på svansen som vi kallar för ”Peppar” den är jättesöt och snäll men givetvis vettskrämd då den inte vet om den hamnat i klorna på grannskapets elaka människor eller vi på Livbojen som vill hjälpa dem. Stackarna förstår hur förvirrade de skall vara tills de upptäcker vilken tur de haft, att de nu är i trygga händer och slipper kylan och hungern där ute.

    Kramar från oss!!!

  2. Det var ett oerhört generöst bud! Ett tjog nospussar till den som la budet! Tyvärr kan vi nog inte bjuda över, men vi ska absolut skicka iväg några hundralappar till Livbojen. Det brukar finnas många ”hål” att stoppa pengar i när man lyckas fånga in hemlösingar. Vi är så glada över, att några är inne och hoppas på fler. Kurr och burr.

    1. Mina kära vänner, ni är alltid lika generösa! Tänk vad många missar ni har hjälpt! *spinner* Tack så jättemycket! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *