Tävla med Tess!

Min kompis Tess – med mysmissarna Yatzy och Tetris – har en katt-fototävling på sin blogg! Skicka in ditt bästa kattfoto så har du chans att vinna ett fint kattschampoo!

Hm, ska jag skicka in den här bilden:jul_b9
Jag tycker att jag lyckats att ta ett högst unikt foto av Nova!?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tävla med Tess!”

 1. Det var verkligen en läcker bild. Tycker absolut att du ska skicka in den! Hon ser så mjuk och gosig ut och har så vacker päls.

  Jag kan berätta att Rafael är också fin i sin nya päls. Underullen har växt ut så bra på honom och han är mjuk, len och kelen. Gillar skarpt att ”kela mage” – länge. Han äter duktigt och har gått upp i vikt, men behöver få växa lite mer. Huvudet är fortfarande ganska stort i förhållande till resten av kroppen. Fortfarande vågar han inte helt lita på omgivningen, men det går bättre för varje dag.

  Kram från oss alla i Otterbäcken

 2. En verkligt unik bild, den borde du verkligen tävla med.

  Har du sett de senaste bilderna på vår blogg, när vi äter godispinnarna vi fick av dig. Ngn undrade vad det var för några och var man kan få tag i dem?
  Nosbuffar//Puma och Sixten

  1. Mjau vad roligt att ni också tyckte om sticksen! De är ett fynd från kattgodishyllan hos Djurmagazinet på Ridhusplan i Eskilstuna. Finns med lite olika smaker, kyckling, lamm… Kan nog finnas i andra Djurmagazinetbutiker också? Märket heter TRIXIE och sorten Premio Trio-Sticks, ett tyskt märke. På den jag har hemma nu står det ”Geflügel & Leber”! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *