Ensamma strumpor blir bra kattleksaker!

Mjau, jag ska be matte att ta en bild på vår samling ”Ensamma Strumpor” – det förefaller nämligen finnas svarta hål kopplade till tvättmaskiner som kidnappar en och annan socka. Det är den enda kvasitvärvetenskapkattliga förklaring jag fått hittills! Men matte påstår att ”Ensamma Strumpor” kan bli fina kattleksaker?!
darnsocks
Till och med gamla raggsockor kan få nytt liv! Och en gammal hussesocka med en tennisboll inknuten i blir en utmärkt boxboll och brottningskompis – plus den kan trots tvätt lukta lite spännande…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ensamma strumpor blir bra kattleksaker!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *