Vem är Justin Bieber?

Det här tycker husse är så fascinerade lustigt. Jag fattar ingenting:

https://youtu.be/0MEj4h3sni8

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vem är Justin Bieber?”

  1. Jag vet knappt vem Justin Bieber är jag heller, men tycker ändå den där videon är skitkul. Mest för att det ser ut som om katten verkligen har passionerade åsikter om olika tonårsidoler…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *