Vem vill adoptera snygga Rasmus?

151
Rasmus matte gråter – hon har blivit allergisk mot sin älskade kattpojke… I mitten av november förra året flyttade då 6-åriga Rasmus in hos sin matte och har trivts bra hos henne – men nu har det visat sig att kattallergin slagit till. Vem vill ta hand om en stilig silverrandig kille?
152
Jag ska ta reda på mer om honom, fakta kommer!
153

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vem vill adoptera snygga Rasmus?”

 1. Fy så sorgligt. *torkar en tår med tassen* Kan inte matte försöka hitta någon bra medicin som kanske hjälper? Man har ju hört om allergiker som plötsligt blivit botade. *håller tassarna*

 2. Oj vad lik han var min Oscar som gick över regnbågsbron i februari! Hoppas nån vill ge fina Rasmus ett hem!

 3. När jag har gått över Regnbågsbron vill nog mamma ha en myskisse eftersom Chanda och Pumba är så snåla med goset. Men hon har sagt att jag inte ska behöva ha någon konkurrent, speciellt inte om jag långsamt blir sjukare.

  Fast just nu är jag på jättebra humör och tycker att livet leker. Då blir det ju så mycket svårare att höra att det finns en massa Rasmus här i världen som inte har det lika bra.

  Rasmus, jag och hela min familj håller tassar och tummar för att du snart får en icke-allergisk familj!

  Nospussar!!!

  1. Käraste Sullivan, vad glad jag är att du fortfarande är ”going strong” – det är så sorgligt att veta att ens tid inte är obegränsad, men jag hoppas att du har gyllene underbara dagar och månader framför dig, fylld av värme och lycka! När SkaparKatten sedan lockar, så måste man bara tassa iväg. Men att ha fått ett gott liv intill dess, det borde vara alla katter förunnat!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *