Grattis till kattbädden!

Vinnande bud i kattbäddsauktionen var från Maggan47 på 600 kr! Grattis!
bea1
Och nu tror jag att blinda persern Beata och hittekatten Alice och alla de andra lyckliga missarna hos dig kommer att turas om att sova i den gosiga bädden, som jag packar in och skickar under nästa vecka!
alice2
Beloppet på budet sätter du in direkt till Klosterkissarnas konto!
Maila din adress för paketet också! Wikki bugar djupt och tackar innerligt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Grattis till kattbädden!”

 1. Mjau, nu sitter våra mattar här och gråter av tacksamhet… och vi katter är förstås också jamartacksamma för den fankattiska hjälpen vi får i denna knepiga situation! Ni är som vanligt underbara katter och människor med jättestora hjärtan! Vi vill också tacka ja till erbjudandet om försäkringen för Rafael… det vore så bra om han var försäkrad innan veterinären träffar honom… ifall (vilket vi ber till Skaparkatten inte skall hända) det är något allvarligt.

  Min allra goaste nosbuff!
  Imma, abbemissa och ansvarig för klosterkatternas väl.

 2. hej, vilken tur Alice har som får den fina bädden, har mailat min adress, samt satt in pengarna på Klosterkatternas konto

  1. Mjau och jag håller på att slå in den för att skicka – det blir en stor kartong och jag skulle kunna krypa in i den själv också?!
   NosPuss Wikki

 3. Jättefin kattbädd som de säkerligen kommer att älska! Matte ha budat med om de funnits plats för den här hemma. 😉 Nu har jag busat massor och ätit men salivproduktionen är fortfarande inte riktigt normal. Tur att jag är stor och stark!

  1. Skönt att du mår bättre, kompis, så att vi inte behöver skramla till någon veterinärvård för dig också *skämtar*… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *