KattGuldet delas ut den 11/9 på Liseberg

…mjauuuuurrrr vad jag är nyfiken på vem som får detta pris! Det har inte gått att snoka reda på minsta lilla pälsstrå av information om vem som är pristagaren och jag håller på att spricka av iver att få veta!

Prisutdelningen av ”Kattguldet” sker kl 14.45 på Lilla scenen på Liseberg i Göteborg, enligt Mjaus sajt Familjekatt. (Det må gå fort då, för kl 15 ska det vara kaninshow på samma scen enligt Lisebergs eget program!) Tidningen Kattliv och Mjau ska också finnas på plats med marknadsstånd direkt innanför stora entrén.

Någon mer som känner spänningen som ett lopphoppande i pälsen???!

fleascatscratching

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “KattGuldet delas ut den 11/9 på Liseberg”

    1. Mjau, jag är bara en liten bloggkatt. Det finns nog värdigare vinnare, jag har i alla fall nominerat en… som jag hoppas ska stå där på scenen den 11e faktiskt. *buff* TassKram Wikki

  1. Tycker oxå att Wikki skulle ha det och har också nominerat henne, så vi håller självklart allt vad tassar och tummar som finns tillgängliga här.
    Vad roligt det skulle va`

    Nospussar tilldig o familjen.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *