Platt som en padda?!

nytt_b6
Matte påstår att jag är tung och ligger platt som en padda när jag sover hos henne i sängen? Vi hade en väldig diskussion om sovande i morse – fast matte ansåg att det fortfarande var natt! Jag tyckte att kl 3 var en alldeles lagom tid att leta under mattes huvudkudde efter min leksak ”Trollet” eller det där roliga sugröret som matte gömde för att jag härjade runt så mycket med det. Det doftade ”Trollet” under kudden faktiskt, matte!!!
_b316
Tyvärr fick jag ge mig, matte höll envist i kudden och låg kvar… Då kryper jag intill och slår benen och tassarna om hennes arm, och borrar in hela nosen i hennes hand. Det är mitt speciella förtroende för matte. Jag älskar verkligen matte…

(Mjau, jag gillar husse, men han har ju Nova som älskar honom!)

PS Bilderna kanske inte passar perfekt till texten, men jag hittade inte den bild jag egentligen tänkt mig – den får komma en annan gång!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Platt som en padda?!”

  1. Mjurr, att mojjas med matte är det bästa som finns ; själv kryper jag upp nära, nära i halsgropen så att jag kommer åt att pussas i ansiktet, för då vaknar hon och tar fram skålen med min specialmat som jag vet står under huvudkudden (för att tjockisbrorsan Pejst inte ska trycka i sej den!)
    Fast matte är dum! Hon muttrar nåt om ”skräpmat, spannmål och smakförstärkare” och har börjat blanda ut det goda knapret med ”inte-fullt-lika-smaskig”-knaper, så vi får väl se hur länge huvudkuddeslyckan varar, hummppff! Det var bättre när hon var glad bara jag åt något, precis vad som helst!

    1. Hi hi inte som katten Semlan på Landet då, som kan få gosfnatt så till den milda grad att hon t o m kliver ned i badvattnet och ska kela?! NosPuss Wikki

  2. Människor har så lustiga arbetstider. Det är väl inget fel att börja leka klockan tre på natten heller? Att slå tassarna om hand och arm, för att sedan borra in ansiktet i handen. Det är det bästa som finns. *spinner*

  3. De är allt lite känsliga ibland när man vill leka. Men gos sådär mysigt som ni har det är inte dumt det heller! Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *