Den här filmen säger allt…


Ryser du också nu?! Ingen katt skulle behöva lida om alla människor tog sitt ansvar. Så nu idag: Kastrera din katt!

Och glöm inte: Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Den här filmen säger allt…”

  1. Ooooo,det gick ilningar igenom mig jag gråter & mitt ? värker,men…
    Så bra Film – den säger allt- Man blir rörd & berörd/Bra tassat Wikki………….

    Stödjer självklart mitt kattehem!

  2. Vi och matte såg den här filmen som är utlagd på KKS hemsida för någon vecka sedan. Vi fick så ont i våra hjärtan och trodde aldrig matte skulle sluta gråta! Jaaaa, vi stödjer och försöker föra budskapen vidare och hoppas så innerligt att en dag så vaknar alla upp, öppnar sina hjärtan och tar sitt ansvar!
    Buff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *