Grattis Puma & Sixten!

Puma & Sixten, ni har vunnit auktionen om den kungliga kattbädden! Ett mail med betalningsinstruktioner har skickats och vi letar just nu efter en bra kartong att skicka bädden i – en kartong som vi katter INTE lekt och kloat till strimlor…. Det är ju så kul med kartonger?!!!

imgb52
Nej du matte – försök inte! Det här är MIN kartongbit, och förresten så är den för liten, den är bara lagom till en liten svartvit katt ju!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Grattis Puma & Sixten!”

  1. Då ska vi se till att Matte kollar sin mejl imån, detta skriver vi på Mattes lilla iPod för datorn är inte igång så ofta om helgerna. Men imån har Matte lovat att sitta vid datorn en stund och lägga in lite nya bilder på oss som gammelmatte tagit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *