Rafael på uppvakning

rafael_kastrerad
Nu håller Rafael på att vakna till efter att ha blivit kastrerad och ID-märkt. Han får nu vara i transportburen tills han är ordentligt vaken.

Veterinären kollade samtidigt hans öron och tänder, som båda är fina, och bedömer honom vara ”inte ens 3 år” – vilket ju är positivt.

Jag får veta mer i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rafael på uppvakning”

    1. Mjau – han kommer nog att bli tryggare nu med att slippa en massa hankattshormoner i kroppen också?! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *