Varning! De sorgligaste kattfilmerna…

Varning! Varning! Titta inte på dessa filmer om du har svårt att släppa en grym kattberättelse… De kommer att fastna på din näthinna och tårarna spruta!
https://youtu.be/ULc4VrRW0rA

Förstår du nu vad som driver oss hittekatts-hjälpare? Förstår du att vi vill ge varje hemlös katt en chans till ett Gott Liv?!!
https://youtu.be/b7FMVMmp7KA

Så vad du än tänker hitta på idag, shoppa eller bara handla det där nödvändiga… Gå en sväng förbi den där insamlingsbössan som står här och där i butiker, den med texten STÖD DITT LOKALA KATTHEM, och stoppa i en slant. Hösten kommer nu och de övergivna katternas sommarlycka krymper. Nu behövs din hjälp mer än någonsin!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *