Karlskoga-katten infångad! Snuffe hemma!

JubelJam och SvansDans! Jag har fått två goda nyheter!

rafaelb

I kväll har Karlskogas Päls-Strippande Kisse fångats in och är på väg till ett tillfälligt hem och veterinärkoll i morgon, han var vid ganska god vigör och mår efter omständigheterna ganska bra! Har bara en suddig mobilbild än så länge. Mer rapport kommer i morgon!

Och så kan jag berätta att Sippos lillebror Snuffe är hemma igen och verkar lite piggare, men ska äta medicin i två veckor och ”träna upp blåsan” igen. Stackars liten! *spinnhealing på högsta kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Karlskoga-katten infångad! Snuffe hemma!”

  1. Härligt med två så glada nyheter! ”svansdans”. Nu hoppas vi att Karlskoga-katten får sina människor fort. nosbuff

    1. Mjau det är mys.Hoppas nu att Rafael, som hanska heta, kommer över sin rädlsa. Och att Snuffe blir frisk! NosPuss Wikki

  2. Åh,så bra att katten har fångats in, annars hade jag tänkt maila dig Wikki för att se om vi skulle bege oss till Kga.
    Hoppas bara att katten får må bra nu!

    TYyvärr har ju Snuffe fått åka in igen… 🙁

    1. Mjau, nu jobbar vi på att få kissen trygg… och veterinärkollad. Allt ordnar sig… Du och jag får väl ta en kattjakt vid annnat tillfälle? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *