Mera kattmusik

Ibland måste man ta till lite skön musik för att komma i bra gängor igen – här är ett par favoriter:
curelovecats2
”We missed you, hissed the LoveCats!” – det svänger om the Cure och här har ni en video som många minns:


Man känner sig som Thomas O*Malley och måste bara dansa!??
jimmys
Men Sippo, är du omslagskatt också? Här lirar ”The Cat” hammondorgel så att svansarna svänger… Swing it, katten!


Nu känns det bättre!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *