Höstens sista kantarell?

imgb44
Stora matte och Landet-katten Ville gick på kantarellsök i kvällssolen – och hittade bara en enda jättestor kantarell. Ville letade men jamade besviket att det inte fanns fler…
imgb45
”Mjau jag lägger mig i mossan och myser och du får plocka lite lingon istället, matte?”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Höstens sista kantarell?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *