Kattungebilder kommer senare…

Eftersom vi är på resande tass nu, och ska packa upp hemma och lite sådant innan jag kan ordna med fotona…

Ni får en försmaksbild bara att nosa på:
imgb33

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattungebilder kommer senare…”

    1. Söt eller hur?! Stora matte tog en så söt filmsekvens också men vet inte riktigt hur hon ska göra den till visningsbar på bloggen… *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *