Nu ska vi åka och hälsa på Missy och ungarna

Rapport kommer i morgon! Med bilder så klart!

teddie
Ni får beundra söta Teddie, Nellies unge, under tiden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu ska vi åka och hälsa på Missy och ungarna”

    1. Matte och Stora matte sitter omgivna av fem glada kattungar i stan, jag och Nova lovade att stanna hemma kvar och vakta Stora husse. Bilder kommer i morgon. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *