Nu ska vi packa vinstpaket…

Hoppas att alla vinnare har skickat sina adresser… Annars kommer vi att behöva göra efterlysningar…

imgb28
Jag håller i den här rosetten så länge, matte…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nu ska vi packa vinstpaket…”

  1. På Tv 4:as lokalnyheter i Kalmarlän så hade de med ett litet inslag om katter. Det handlade om att katthemmen här var fulla men att alla sommarkatter ej ens börjat droppa in än. De intervjuade ngn från Djurens vänner. Kanske ngt för er att se också. Vi tyckte iallafall att det var bra att de tog upp det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *