Duktiga Dui och Deco!

Mina kattkollegor kommer på så himla bra saker – precis lika bra som om jag kommit på dem själv, eller säkert bättre faktiskt!!

Se här på Duis och Decos väl förtjänta Diplom:

diplom

Mjau det här fina diplomet har Södertäljekatterna Trulsa och Pelle delat ut… Ja det började egentligen så här berättar Pelle: ”Men nu har vi kommit på en jättebra idé.

peller_torsdag

Vi ska öppna en insändarfirma här på katthemmet. Trulsa och jag ska vara chefer, men andra katter ska kunna ge bidrag till verksamheten. Affärsidén är så klart att skriva insändare och skicka in till tidningarna. Enda kravet är att alla insändare ska handla om katter och hur vi ska kunna få det bättre.” Så här kan en fin insändare (Den kommer också från Trulsa och Pelle) se ut:
nu
Men ett företag behöver ha ett bra namn så Trulsa och Pelle utlyste en namntävling, till vilken följande vinnande förslag kom från kloka vännerna Dui och Deco:
dd1
”Poängen med Trulsas och Pelles företag är att skriva insändare till olika tidningar i landet för att uppmärksamma många katters situation och att höja kattens status. Har du skrivit en insändare som du vill att flera ska kunna använda? Lägg ut den på din blogg och skriv hos Pelle och Trulsa på Södertälje katthem med en länk till din insändare så att alla når den. Tillsammans kan vi! Och vi kommer att ha stor nytta av Katternas Insändarbyrå!

Så nu lägger Nova och jag ihop Tassarna för att skriva en KattSändare!  

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *