Skimmer suckar…

skimmer__large
Först  var det lite spännande hos veterinären att kika sig omkring… Men att bli kastrerad var mindre roligt, tyckte Skimmer. Dock, efter ingreppet kvicknade han till förvånansvärt snabbt…
skimmer__large1
Då var det skönt att ligga i Stora mattes famn och bli tröstad ett tag! Men sedan ville han ut, rymmarkungen! Jourmatte har fått låsa altandörren och skruva bort handtagen på fönstren, för dem kan Skimmer öppna!
skimmer__large2

Skimmer ställer sig på fönsterbrädan, lägger båda framtassarna på dörrkarmen och sätter nosen under dörrhandtaget och trycker upp det! Hur han kunnat lista ut detta trick kan man undra…

Nu har han i alla fall blivit även ID-märkt och fått sin vaccination – det är dags för honom att leta efter ett nytt hem… Så mycket som han älskar utelivet, så gäller det att hitta ett hem där han kanske till en början kan vara i en rastgård och sedan bli fri katt när han förstår var han hör hemma…
skimmer__large3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Skimmer suckar…”

 1. Visste väll att Skimmer var en smart katt som lätt kunde lära sig att öpnna dörrar. Så smart som han är inte ens jag ännu, jag kan bara öppna dörrar från utsidan genom att hänga mig i handtagen.

  1. Inte som Landetkatten Ville då: Han bara tar full fart och hoppar rätt upp på fönstren – krasch säger det – och då märker folk innanför att han vill in och kommer och öppnar. HelAutomatiskKattÖppning kallas det…
   NosPuss Wikki

 2. Vilken intelligent katt 🙂 Smart att låta människorna jobba lite för att ha det stängt 😉 Vår Bulan hatar stängda dörrar, så vill man vara ifred så måste man låsa den stängda dörren annars öppnar han den direkt genom att hoppa upp o slå på handtaget. Kul att de kan lära sig dessa saker helt själv 🙂

  1. Mjau vi katter är såååååå smarta! Tänk om människor fattade det och tog nytta av det! NosPuss Wikki

 3. Mjauu, snygg och intelligent! Här hemma har jag en snygg och en intelligent, men ingen som är båda delarna *suck*. Var rädda om honom, Wikki och Nova!

  1. Mjau man kan inte få allt – det är likadant med människor också, tror jag. Men man får ta tillvara det var och en har och göra det bästa av det. Det vi behöver nu är att hitta ett hem åt Skimmer, som kan ha glädje av hans alla färdigheter! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *