En ovanlig dag

När jag inte har chans att blogga, då blir det en ovanlig bloggdag… För det mesta lyckas jag skriva 3-4 inlägg om dagen, men idag gick det bara inte! Husse hade kompisar här som lekte med vår gamla skruttdator, så det gick inte att lägga tassarna på den…

Och matte och Stora matte var först iväg med Skimmer till kastrering, och sedan ett tungt arbetspass som tog hela kvällen med ett mycket speciellt uppdrag (Som jag berättar om i morgon!), så de kom hem både trötta och smutsiga…

emonadragondancer1Skimmer börjar i alla fall piggna till  – men har ett grönt öra och lite stygn mellan bakbenen, eftersom en testikel inte hade vandrat ned hela vägen. Som väl är så satt den inte så längt upp att det gick åt en fullständig bukoperation att ta bort den. Skimmerbilder kommer också i morgon!

GodNattTassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En ovanlig dag”

    1. Mjau jag har nog inte tittat på något genomsnitt… Vissa tillfällen blir det förståss mer!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *