Öppet Hus på Örebro Katthem idag!

_b305
Som vanligt på söndagar mellan kl 13 – 16 är du välkommen på Öppet Hus på Katthemmet på Sockengatan 5 (Källarplanet, ingång på hörnet) i Örebro!

Vi katter välkomnar alla gäster med mjuka händer och öppet hjärta – vi väntar alla på den som kan vilja bli vår nya matte eller husse!
_b306
Skulle du dessutom ha med något gott till oss missar så kommer du att bli extra omsvärmad! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Öppet Hus på Örebro Katthem idag!”

  1. Vad fint med öppet hus! Det måste göra sitt till när man bjuder in allämnheten att umgås med katterna. Både att folk kommer och tittar, förhoppningsvis ger sitt stöd och att kisarna får den sociala biten från annat än personalen.

    1. Mjau de som vill adoptera en kisse måste ju få chansen att träffa den eller flera katter också! Brukar vara jättemysigt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *