Chatta idag söndag 1/8 kl 11 med Malmös djurskyddsinspektör Mattias Gårdlund!

”Vad är skillnaden mellan att ha en katt och en hund? Och hur skiljer sig djurägarnas ansvar åt?” De frågorna ska chattas om i dag kl 11 på Sydsvenskans chat!

Var med så många ni kan och chatta för ett höjande av kattens status och en djurskyddsmässig katthantering likvärdig hundars och andra djurs! Det handlar inte bara om djurägarnas syn på sitt ansvar utan också på djurskyddsinspektörernas syn på SITT ansvar, tycker jag!

Vid vanvård och ”tillslag” av LSTs djurskyddsinspektörer blir katter ofta alltför snabbt betraktade som skygga ”alltför förvildade” och avlivade, vilket aldrig skulle ske med omhändertagna hundar!!!

Hjälp till att chatta i katters sak! Det finns fler exempel – synen på katters ”ringa värde”, avsaknaden av åtgärder när människor upprepat vanvårdar katter… För att inte tala om Omsorg om Skygga Katter, som också har rätt att leva!

tankfull1

ANSVARET som nämns i chatrubriken BORDE inte skilja, men det gör det. Kan vi trycka fram en opinion!?

Höj tassen och chatta, kattvänner! Det går att skicka in frågor i förväg redan nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *