Bortkastad…

Tack för att ni finns, alla katträddande änglar på Hitterkatter iFokus! När man läser följande tråd så undrar man ju hur sjukt folk lyckas bete sig, Lillan skriver:

”Det kom idag ett samtal ifrån en kvinna här i Höganäs. Hon talade om att det hade stannat en bil med husvagn utanför deras tomt och över deras häck flög något svart. Mannen i familjen blev arg och skrek:

– Såg du? Dom kastade in skräp i vår trädgård!!

148

Han kastade på sig skorna och sprang ut men bilen hade redan hunnit iväg och han hann inte ta reg,numret. När han sen går och ska titta vad det var för skräp dom hade slängt in så hittade han en 6-7 månaders kattunge på gräsmattan! Mitt i ösregnet!

Dom ringde 11414 och gjorde en polisanmälan och sedan ringde dom oss. Så nu har jag världens gosigaste lilla kattflicka i mitt badrum.”

Hoppas det dyker upp någon som VILL ha denna sötnos! *spinner* – ”Pälsbollarna i Höganäs” räddar katter efter förmåga i liten skala och tar tacksamt emot bidrag – hmmmm… *förstår ni tassvinken?*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Bortkastad…”

 1. Jaha. Då var semestern troligen slut och husvagnsekipaget på väg hem. Bara det, att den fina katten man haft hela sommaren uppenbarligen inte skulle komma med. Matte är så arg, så det osar svavel när hon försöker fräsa ur sig ord som stockar sig i halsen. Fem utspärrade, vässade klor av fem möjliga till de hemvändande semesterresenärerna!

 2. Man kan verkligen undra var samvetet är på en del människor… ”Högre stående varelser”, pyttsan heller. Inte när det gäller sådant folk.

 3. Mhé…Vad ÄR det med folk egentligen????
  Detta ÄR ju inte klokt 🙁
  Tack så ?-ligt för Er räddare att ni finns….
  Hoppas denna lilla Sötis kommer till ett livslångt kärleksfullt hem /Jam & Kram från oss!!!

 4. Vilka sjuka människor. Skulle man göra samma sak med ett barn, kasta ut det på en annans gård för att det var oönskat??? Nej såna personer som gör sånt är oftast känslokalla typer som har problem på många plan i livet. De är ofta störda på många sätt och har säkert inte många vänner, kanske inte ens någon alls pga sitt mycket sjuka agerande.
  Hoppas de får igen vad de gjort och drabbas av sju års olycka!!!

  Hälsningar från Tazzlan, en övergiven katt under en trapp i Kungsör med fem ungar. Tazzlan känner igen sig i att vara oönskad och det är en katts väårsta mardröm! Tazzar med klor till er alla som kastar ut sina katter!!!

  1. Mjau, skönt att Tazzlan kom till dig Sara och har en tänkbar framtid som någons älskade katt istället!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *