Pristagare igen…

pris4
Nu har jag och Nova klurat ut vilka som ska bli 2:a och 3:a och få prispaketen med fjäderbollarna! I den här KATTegorin vinner bilder som både fångat en unik och speciell situation – men som också rört oss speciellt genom att visa hur värdefull denna katt varit för sin människa. Det är:

SIMON
simon3

Och motiveringen lyder: Simon är fångad på bild av matte Liza när han på lyckliga kattungars vis slocknat efter en vild och lycklig lek. Kan livet vara bättre?!

EMIL OCH DANNY_emil_danny1
Motivering: Emil och Danny vinner lika mycket för sin charmiga bild där båda busfröna har ”strupgrepp” på varann, som för mattes kärleksfulla beskrivning. Vi föll litet extra för det goda handlingssättet i att låta den utadopterade kattungen få återvända hem när det nya hemmet inte fungerade.

Grattis! Maila din adress till bloggkatten@hotmail.com så kommer vinsten på posten!

Nu återstår bara att kora vinnaren och det kan jag lova inte är helt lätt bland alla fantastiska bidrag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Pristagare igen…”

  1. Ja, men vi måste ju gratta alla som vinner, så… GRATTIS söta små vänner :-D! Tror allt att Simon hör oss där på andra sidan Regnbågsbron…

  2. Glad och rörd… *tårar* … hittar jag inga ord just nu. Simon hör och ser och om han kunde skulle han lägga sina mjuka tassar runt Wikkis mattes hals, slicka henne på nosen och spinna en vacker sång i hennes öra.
    Grattis till buspojkarna Emil och Danny också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *