Suck, vad skulle jag slåss för…

Jag ville ju försvara mina mattar… Och gissa om det flög Wikkipäls – sedan tog det matte och Stora matte halva natten att kolla igenom all min päls efter skador – som jag ändå vägrade visa… jag morrskrek till ett i natt, och ingen fick sova! Här skulle minsann dumkatter fatta att man inte bråkar med en Wikki! Men jag är öm här och där, usch. (Mattes armar är mer repiga…)

_720

Vilket innebär att jag INTE får följa med människorna till Klosterkatterna, som de ska åka och hälsa på idag. Jag får stanna hemma med vår husvakt, som just kommit. Hon är också snäll så jag kan säkert få Dentabits till tröst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Suck, vad skulle jag slåss för…”

 1. Men käre nå’n Wikki, vad har du varit ute på för hemskheter? Du ska vara rädd om dig! Det är inte nyttigt att slåss. Mattes armar mår säkert inte bra heller.
  Skickar tröstetassar och svanskramar i massor till er.

 2. Det är nog bäst om du lämnar slagsmål till oss proffs, som klarar oss undan med små blesyrer men får inkräktarna på flykt långt långt bort.
  Tröstar tass/Sixten

 3. Mjau men aaaaj, Wikki! Det var ju väldans gott tänkt av dig, att försvar dina mattar, men… Vi har också gjort det där men det blev alldeles toktokigt. Hoppas både du och dina mattar mår bättre och att det inte är några alltför allvarliga skador. Det är nog en alldeles bra ideé att stanna hemma med husvakten och knapra dentabits, så att du snabbt kommer på tassarna igen.

  Nosgos på dig.

  Förresten hur gick det för din antagonist…

 4. Stackars Wikki. Klart att du bara ville försvara dina mattar. Du får skicka med en sån där Wikki-Skylt till Klosterkatterna istället. Tänk på att du slipper åka otäck bil i alla fall.

  1. Mjau de där människorna *suckar* Jag hade skickat med en fin Wikki-affisch, och så glömde de att ge den till Imma Abbemissan ju! Tur att posten kan lösa det problemet!
   TassKram Wikki

 5. Heder åt dig Wikki som vill försvara dina människor.
  Ibland får det värka lite. Synd att du missade utflykten förståss.

  Nospuss på dig.
  Nalle och Lasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *