Tävlingsbild nr 24

Oj här kommer en riktigt festlig bild från Sams matte:

black_sam
Ser ni Sam? Ser ni den otroliga blicken???!!

Matte Charlotta skriver: ”Vi fick hem en ny kattunge för snart ett år sedan, världens sötaste lilla sibiriska katt vid namn Black Sam. Ett par veckor efter att han flyttat hem till oss var vi ute och plockade mängder med gula kantareller, som vi smörstekte och lade på en hemgjord pizza (tillsammans med lövbiff, oliver och fetaost). Redan vid rensningen av svampen visade Sam intresse och här ser vi honom i husses knä, med sikte inställt på den färdiga pizzan! Han är verkligen ett litet busfrö med massor av spring i tassarna och lek i sinnet. Han är en otroligt social katt som vill vara med överallt och hatar stängda dörrar.”

Sam måste vara helt urtjusig idag?! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tävlingsbild nr 24”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *