Tävlingsbild nr 21

zigge
När en liten hittekatt får förtroende för sin människa – en del får det direkt, för en del tar det lite tid – så kommer den härliga stunden då missen är helt avslappnad och man får klia på magen…

Matte Jenny berättar: ”Här kommer ett bidrag från min lille Zigge. Jag adopterade honom från KattKommandoSyd i Augusti 2009. Han och hans syskon hade blivit dumpade i skogen och de hittade hans syskon först. Sen några dagar senare så hittades Zigge. Han var så lycklig att återse sina syskon så de döpte honom till Lycklig och lyckligare katt får man leta efter. Han är alltid snäll och glad. Han har bus i varenda klo och är helt klart den livligaste av mina 3 katter. Jag brukar kalla honom på skämt Monstret. Hans första halvår var han sjuk i klamydia och det var svårt att bota men till slut gick det. Jag tyckte han var livlig när han var sjuk men herre jisses vad han blev busig när han blev helt frisk. Zigge fyllde 1 år i maj så han börjar växa upp och bli stora killen.”

Sånt här gör mig varm i hjärtat! Att få en matte som kämpar t o m för en svårt sjuk katt, det är något alldeles extra! Lyckliga Zigge, det namnet passar verkligen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Tävlingsbild nr 21”

  1. Wikki så underbar historia och vilken fin liten kille! Grå : )

    Vi har inte glömt klätterträdet! Dåligt samvete! Måste plåtas först och skruvas isär!!!!

    Husse är inte så händig men vi skall sparka på honom!

    NosPuss ha en härlig helg! Sven & Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *